מפגשים עם תלמידי בית ספר "און"

בית ספר לילדים נפגעי שיתוק מוחין

במסגרת הפרויקט מעורבות חברתית בקהילה נפגשים ילדי שכבת ה' שלנו עם ילדי כיתה ד' מבית ספר ה"און". הילדים הם נפגעי שיתוק מוחין, אשר מגיעים לבית הספר שלהם מכל רחבי הארץ.
המפגש הראשון היה מרגש לשני הצדדים וסימן התחלה מבטיחה. נפגשנו בשמחה בגן הזואולוגי, כדי להכיר וללמוד יחד עם סבא מיפו, עידו מעמק חפר, שרה, יערה מתל אביב ומעיין מראש העין.
ביחד למדנו על תקשורת מעט שונה של השרקנים, שרקנו במשרוקיות, צחקנו והתיידדנו האחד את השני. בפינת הליטוף ילדי בית הספר שלנו הושיטו עזרה לילדי האורחים, כדי שיוכלו ללטף את השרקנים בגן וללמוד את השמות אשר ניתנו להם בתחילת העונה על ידי הקבוצה הפעילה בגן הזואולוגי.
בהמשך השנה, מדי חודש יגיעו ילדי בית הספר ה"און" למפגשים שבהם נעמיק את ההיכרות איתם, נלמד ונשחק יחדיו.
תודה לילדי כיתות ה' שפעלו בצורה מאד נעימה ורגישה, תוך הקרנת חום וכבוד לילדים האורחים.
להתראות בפעם הבאה.

כתבה – פולי רוזן בורשטיין רכזת חינוך חברתי